dinsdag 23 oktober 2012

Nieuw e-mailadres

De Apenrots heeft sinds vandaag een eigen
e-mailadres voor het weblog.

Mocht je iets op dit blog willen publiceren, heb je een leuke link, foto´s, een YouTube filmpje of iets anders dat met de Apenrots te maken heeft en dat je graag met ons wilt delen, mail dan naar:

ppsapenrots@hotmail.nl

Dan zal ik ervoor zorgen dat het op het weblog komt.

Diana

Stamgroepouders

Een stamgroep kan niet zonder stamgroepouders.
Elke stamgroep krijgt 1 of 2 ouders die het centrale aanspreekpunt zijn van die stamgroep.

Bij ons in de Apenrots zijn wij verheugd jullie te kunnen melden dat dit jaar Chris en Gerni, de vader én moeder van Jorne, de stamgroepouders zijn.

Ontzettend fijn dat jullie deze taak samen op jullie hebben genomen.

Schooljaar 2012-2013

Hallo allemaal,

allereerst wil ik Milan Oei, moeder van Tom en Lars Traas, namens Henny, Jan, alle kinderen en ouders van de Apenrots, enorm bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren in het bijhouden van het weblog van de Apenrots. Tom is vanuit de Apenrots doorgestroomd naar de bovenbouw en bij deze neem ik het stokje van Milan over. MILAN BEDANKT!

Mijn naam is Diana en ik ben de moeder van Romy (groep 3 Apenrots) en Kyra (groep 5 Toverwoud).
Omdat ik chronische rugpijn en chronische neuropatische pijn (zenuwpijn) heb, is het voor mij vaak moeilijk om te helpen bij activiteiten in de klas en op school. Daarom is het bijhouden van het weblog een mooie oplossing om toch mijn steentje te kunnen bijdragen. Bovendien doe ik het met veel plezier.

Op het weblog van de Apenrots staat allerlei informatie zoals verslagen van activiteiten, foto´s, handige links, recepten etc. Ook staan er een aantal praktische zaken op het weblog vermeld zoals het kookrooster.

We gaan er weer een fijn en gezellig jaar van maken!

Diana